woensdag 22 januari 2014

Camping Atlantica Parc, Aghroud


 
Vanmiddag aangekomen op de meest rampzalige camping, die je maar voor kunt stellen. Tenminste dat vinden wij, want hij is erg druk bevolkt en dan druk ik het nog zacht uit. Er zijn zelfs Belgen en die waren we nog niet tegengekomen. De plaatsen zijn afgebakend en voor ons net groot genoeg om de Airstream en de auto te plaatsen. Een tafeltje en stoel voor de caravan is er niet bij.  De campers staan keurig gerangschikt naast elkaar. Wij zijn eigenlijk altijd groter omdat je twee dingen kwijt moet en een camper is maar een ding, tenzij je er antuurlijk van alles achter hebt hangen.

We hadden ons net geinstalleerd of de buurvrouw komt klagen, dat de watertank stinkt. Nu is het de leidingwater tank en dat kan helemaal niet. Het geeft geen goed gevoel, maar krijg je als je teveel muizen in een hok stopt. We hebben een stukje over het strand gelopen en gefietst.

De kustweg was prachtig dus snel weer wat foto’s voor het blog. We zijn de eerste kamelen tegengekomen en een paar heel oude Argan bomen. Ze hebben gemene stekels, het lijkt me een lastige klus de vruchten te plukken.

Morgen gaan we hier weg. We zijn hier gekomen om eventueel naar de koelkast te laten kijken, er zou een werkplaats tegenover de camping zijn. De koelkast had waarschijnlijk ook last van de stroom in de vorige camping want alles draait nu weer zoals het hoort.

 

Oude Argan
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten