zondag 9 maart 2014

Camping Dar l'eau Vive, Ouidane


De vakantie zit erop en alles staat nu in het teken van opruimen, de caravan poetsen, auto wassen  en naar huis. Vanmorgen zijn we gaan wandelen naar de rivier. Stijl naar beneden, met behulp van onze ski stokken ging het prima.
 
 


Zoek de Airstream

 
Ik wilde nog wat foto 's maken, maar er waren te weinig mooie plaatjes beschikbaar. Het is een warme, klamme bewolkte dag. Vannacht had het ook al geregend en nu zit er weer regen in de lucht.

Beneden bij de rivier komen we in contact met een paar mannen, die gezamenlijk weekend vieren. Ze zijn aan het grillen en hebben veel plezier. Ze willen met ons in contact komen en bieden thee aan en een heerlijke kalkoen spies. Mohammed de oudste is sportleraar, dan is er Kalim die kapper is, Abdul samen met ........ zijn timmermannen en maken deuren, en dan is er ook nog een automonteur. Ze spreken gebrekkig Frans en willen alles weten. Het is  reuze gezellig en we worden voor van alles uitgenodigd. Dat gaat even niet werken maar we wisselen wel email adressen uit om de gemaakte fotoś over en weer te sturen.
 Leuk zo een onverwacht spontane ontmoeting.

Morgen richting Meknes en Fes. Enerzijds wil ik hier best nog langer blijven anderzijds trekt Holland en de families en vrienden ook weer.
 
Heerlijk hebben we het samen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten