dinsdag 8 oktober 2019

Newcastle upon Tyne.

Het feest was een groot succes. Alles liep op rolletjes. Fred en ik hebben de avond achter de camera doorgebracht. Er werd live muziek gemaakt door jong en oud en afgesloten met een disco. Dat is  een traditie hier. Charlie, de man van Anja mijn zus, speelt gitaar en zingt. Zijn dochter valt in met een tweede stem. Vriend en familie speelt viool, gitaar of de fluit. Meestal Ierse ballades. De stemming zit er goed in.




Het eten was echt Engels met beef en wortels. Warme pudding toe. 
Het was leuk om haar kleinkinderen en aanhang te zien. We zien elkaar zo weinig. 
Maandag kwamen we er achter dat de boot op woensdag avond gaat en niet op vrijdag zoals wij dachten. Het is niet meer de moeite waard de tent op te zetten met de vele regen op komst. We boeken een appartement in Newcastle waar we op maandag avond aan komen. 



De omgeving is net de Kanaalstraat in Utrecht. Waar zijn we nu weer terecht gekomen? ’s Avonds eten we iets Turks en vandaag ook iets buitenlands. Er zit hier een grote halal winkel met allemaal lekkere dingen. 
We gaan ook nog Newcastle in om wat avond foto’s te maken.


Vandaag naar het Baltic museum geweest, heerlijk koffie gedronken bij Starbucks en eindeloos door de stad geslenterd. Morgen inpakken en nog even bij de kust kijken om daarna in te schepen. Het is nu even genoeg geweest. 
Voor vrijdag hebben we kaarten voor de kampeer en caravanbeurs in Utrecht. Altijd leuk. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten