zaterdag 21 december 2013

Morgen is het zover: we gaan rijden. Het was vandaag een onstuimige dag, veel wind en dus geen ideale reisdag met onze combi. Verder hadden we toch nog een en ander te doen. De batterijen van het alarm  systeem moesten vervangen worden, kleren ingepakt en mijn PC werkte nog steeds niet naar behoren. Dus drivers geladen en nu maar hopen dat ik niets over het hoofd gezien heb.
De laatste wasjes zijn gedraaid en opgeruimd. Muizenvallen gezet, Rooma geprogrammeerd. Die maakt s'nachts dan mooi lawaai, als hij over de overloop raast. Blijft alles goed schoon en verjaagd de muizen. Verder een radio aangesloten die ook lawaai maakt in de nacht:). We hebben de tijd.
Morgen gaan we tot onder Brussel, Fred wil naar Ronquiere. Hij wil het hellend vlak daar bekijken die fungeert als scheepslift.
Alle electronica volgestopt met electra, kunnen we even voort. Gas en water zit vol. Afval opgeruimd en Off we go.
Heb vandaag ook mijn Franse internet kaart ontvangen, Die moet je registreren en dit ook nog in orde gemaakt. het is maar een weet.
In ieder geval heb ik/wij er zin in, Op naar de warmte!!!!!

2 opmerkingen:

  1. Wij wensen jullie een hele fijne vakantie: GENIETEN MAAR!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ien en Fred, we wensen jullie een heel veilige en fijne reis. Vandaag is het al Kerstfeest in Nieuw Zeeland, dus hierbij wensen we jullie heel gezellige Kerstdagen, waar dan ook. We zullen jullie op de voet volgen en genieten mee met jullie avonturen. Heel veel plezier en veel liefs van Peter en Netty x

    BeantwoordenVerwijderen