maandag 18 mei 2015

Up North


We zijn een week weg en we hebben veel beleefd. De gathering was een succes.

Het is leuk andermans Airstream te zien zoals de heel oude, met een bad erin of een moderne waar je zomaar een motor in kunt rijden. Die Airstream (Eddy Bauer type) weegt 3100 kilo en er staat een enorme truck voor. Daar zijn wij echt klein bij.
De motor gaat achterin. Totaal gewicht 3500 kilo!! excl. auto.

Badkamer in een vintage Airstream
 

 Gisteravond met de laatste stayers van de gathering in een pup gegeten. Het was reuze gezellig.  Vanmorgen afscheid genomen en in een ruk 400 km doorgereden. Het regende ouderwets en het bleef maar regenen. Wat kan het hier nat zijn. Het landschap verandert langzaam van vlak naar heuvelachtig. Tegen vijf uur is het opgeklaard en breken de wolken.

Omdat we een waterfilter nodig hebben en de auto stekker aan vervanging toe is besluiten we langs de Airstreamdealer te gaan. We zijn toch vlakbij. Ook lekt ons nieuwe raam en daar moet naar gekeken worden. Waarschijnlijk een popnagel die niet helemaal aansluit of een lekkende seal. Dit blijkt het geval te zijn en morgen vroeg willen ze het verhelpen.
We staan dichtbij een auto service station met kampeer mogelijkheid, waar een boeren winkel is met hebbedingen en home made pie. Ik koop een lekkere fles cider, wel verdiend na al dat rijden. Dat is genieten vanavond.

Als morgen de caravan weer tiptop is gaan we verder richting Schotland. We hebben nog niet echt een idee waar we heen gaan. Het wordt tijd om een boekje te gaan lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten