vrijdag 20 oktober 2023

10-20 Villiers sur Meuse.


De vakantie zit er bijna op. Zondag rijden we naar huis. Heel veel indrukken opgedaan.

Nog een keertje naar Verdun geweest. Onderweg kwamen we langs een bijzonder mooi monument. De beelden waren zo triest, dat het best hard binnen kwam. In de stad waren we zo uitgekeken. We zijn geen stadsmensen.



Stads poes


De volgende dag nogmaals naar het Lac de Madine geweest. Ik heb genoten van de zwanen, die in een langzaam en gestaag tempo langs glijden. Wat een innerlijke rust geeft dat.





De bossen kleuren in herfstkleuren. Ik houd van de herfst. Prachtige kleuren diep rood en oranje-geel. Aan de bomen de rode en zwarte bessen, nat van de regen. Het weer is nu om. Regen wordt verwacht en hebben we gekregen. Als het zondag ook regent wordt het nat inpakken, in een ruk naar huis.






Tot nu toe een kleine 1000 km gereden. Voor 86 euro getankt. Toch een ander verhaal dan met de oude auto, die18 liter op 100 km verbruikte. Daarnaast wel de hele vakantie op een camping gestaan. Dat geeft een beetje luxe qua elektriciteit. Zelfs een keer pizza gegeten uit de camping oven, die we te laat ontdekt hadden. 




Het is mooi geweest. De eerste shoots staan alweer geplanned voor thuis. Ik heb er zin in, want daar ligt ook mijn hart. Maar ja je moet kiezen en dit primitieve leven is ook leuk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten